DE JOKER BARNEVELD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1512 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Joker Barneveld. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:30 Helemaal top
24 mei 2024 om 20:54 Ik heb afgehaald. Werd keurig gebeld met de vraag hoe laat ik het kwam halen. Bij aankomst was de wachttijd er kort. Vriendelijk geholpen. En thuis lekker gegeten. Was erg lekker.
15 mei 2024 om 17:17 We ordered a prosciutto funghi pizza, but they delivered a normal ham pizza, this was so disappointing. They should learn to call the customer if they do not have the correct ingredients in stock, instead of substituting ingredients. Bad customer ser
13 mei 2024 om 8:04 Heerlijke pizza, vriendelijke mensen. Super snelle bezorging.
11 mei 2024 om 22:39 very good
6 mei 2024 om 12:02 Snelle levering en een hele aardige bezorger. Belde netjes van tevoren hoelaat hij er was. Eten was ook lekker, bedankt!
27 apr 2024 om 16:22 Great, quick service from Thuisbezorgd. The pizza was absolutely amazing and so delicious, the grilled wings too!
25 apr 2024 om 9:23 eindeloos gewacht op 2 broodjes, 2 verschillende besteld maar beleg was het zelfde, dat is gelijk de laatste keer
24 apr 2024 om 19:35 2 uur wachten op koud eten. Als je na 75 min belt wat de status is zijn ze niet zo vriendelijk. Nooit meer hier.
15 apr 2024 om 8:35 Lekkere pizza's.
8 apr 2024 om 12:41 Ik bestel vaker wat bij De Joker wordt altijd snel bezorgd
5 apr 2024 om 11:26 Bezorg tijd was top de pizza was volgens mij niet helemaal gaar dus dat was erg jammer heb hem daarna zelf de oven in gedaan daarna was die wel gaar